Det finnes forskjellige typer biler og det finnes forskjellig type tilbehør. I denne saken skal vi gå nærmere inn på hva slags tilbehør som kan være veldig lurt for deg å ha, enten det er til din vanlige bil eller det er kjøretøyet du bruker når du holder på med motorsport. Så hvis dette er noe du lurer på, bare les videre!

Vær forberedt!

Dette gjelder ikke bare for folk som driver med motorsport, men også for folk som bare er ute og kjører til vanlig. Hva som helst kan skje! Du kan ende opp med å sitte i kø i mange timer, eller du kan ende opp med motorstopp. Derfor kan det være en veldig god idé å skaffe seg varsellys slik at du kan vise hvor du er i en hver situasjon. Dette er kanskje spesielt viktig i Norge, fordi vi har noen årstider som er veldig mørke! Noe som også kan være en god idé er å ha noen tepper, litt ekstra å spise og ikke minst å drikke lett tilgjengelig i bilen. Da vet at du at du alltid vil være trygg! Det å vite hva varsellys er, er en viktig del av bilsporten altså!

Klær

Når man driver med motorsport, er det viktig å ha riktig type klær på seg. Vær derfor sikker at du har noen ekstra klær i bakhånd, hvis du skulle være så uheldig og faktisk søle noe eller bli våt. Det er alltid greit å ha et ekstra skift i bakhånd, også hvis noen skulle trenge det!

Motorsport