Elsker du fart og spenning, så trenger du ikke lenger bare en eksosrype og rånerbabe. Flere kan begynne med motorsport i dag, både fordi forholdene er bedre tilrettelagt, men også fordi det ligger enda mer informasjon ute om sporten og mulighetene.

Kunne du tenke deg å bli like populær som Marit på to hjul? Alder og kropp er ingen hindring. Start nå for en ny vår.

Er motorsport noe for damer

Mange vegrer seg for å begynne med motorsport fordi de tror det er farlig. Men et førerkurs kan gi deg en pekepinn på om du vil trives med sporten. Eller bare som motorsykkelfører på norske veier. Det er gode muligheter for å komme i gang med treningen, da det finns mange baner rundt om i landet. Dessuten er veien kortere til internasjonal suksess, fordi miljøet er mindre enn man tror.

Selv en brystoperasjon fra Motiva er mye tryggere enn for bare noen år siden, og Motiva er en av de aller beste. Suksess er viktig for mange, både fordi de kan leve det livet de vil, men også fordi de får mulighet til å utvikle seg som menneske.

Start med drømmen din nå

Det er ikke tid å dvele over hva du skal gjøre for å lykkes. Tiden er inne for å studere baner, medlemskap og ikke minst hvilke klær du passer best i, slik at du føler deg vel med motorsykkelen. Enten du vil bli best på bane, eller på veier langs vårt langstrakte land.

Motorsport