Det er ingenting som er så gøy som å dra på rally, men det er jo ikke alltid man greier å få noen til å passe hunden. Derfor skal du i denne artikkelen få tips til hvordan du kan ta med deg hunden på rally!

Planlegg godt

Det å være flere som kan ta vare på hunden, er noe av det beste du kan gjøre. Dette gjør at du kan følge med på rally, samtidig som hunden blir tatt vare på. Det å investere i et ordentlig hundebånd kan gjøre stor forskjell. Dette fordi det vil bli mer behagelig å holde hunden mens du ser på rally. Hundebånd finnes i mange ulike farger, mønster og størrelser. Så her finner du garantert noe som passer for deg. Heldigvis er det masse pauser når det er rally, slik at du kan gå tur med hunden inni mellom. Ulike typer hund krever forskjellige ting, så husk at du har med deg utstyret du trenger.

Uteområde

Det du må gjøre først, er å sjekke om du kan ta med hunden på rally. Det kommer jo selvsagt an på hva slags motorsport det er du ser på. Hvis du for eksempel ser på bakkeløp vil det være enklere å ta med seg hunden, siden det er ute i skogen ofte. Det som er bra med rally, er at det oftest har en bane som er avgjerdet. Dette gjør at det vil være enkelt å ta med hunden. Det kan også være lurt å ha med hundebånd i ulik lengde. Det gjør livet enklere for deg, slik at du kan følge ekstra nøye med.