Interessen brer seg om

Som unge var fart og spenning alltid interessant. Enten det var bilbaner eller simpelthen den fjernstyrte bilen, så elsket vi fart. Når syklingen var innlært så ble dette også et subjekt for ekstremsport. Fart og spenning med motorer er generelt sett noe vi elsker her til lands. De senere årene har overbekymrede foreldre bremset utviklingen vår innen motorsport, men nå har sannelig TV virkelig tatt i et tak. Der nordmenn de siste tiårene har vært aktive i rally med kjemper som Solberg-brødrene, så har det skortet litt i andre grener av motorsporten. Vi har simpelthen bare ikke etablert oss år etter år som en stormakt innen noen av de andre grenene. Men nå er vi for fullt på vei tilbake, og nå som motorsporten brer seg om på TV, så er det sannelig ikke langt unna at en ung pode får med seg dette og blir inspirert til å dominere verden.

TV-gigantene er på banen

TV-verdenen er fullspekket med tilbud, og motorsport har naturligvis alltid vært tilgjengelig til en viss grad. Allikevel har spesielle grener slik som Formel 1, NASCAR, og andre kostet i dyre dommer på spesifikke kanaler. Dette har derimot blitt gjort noe med. Ikke bare dekker kjente mediehus som TV2 og NRK disse grenene i sine sportsnyheter, men vår egen VIASAT har virkelig tatt i et tak. Her får du tilgang på det som tidligere var spesielt reservert for kun motorsportkanaler. Så når du kommer hjem fra en lang arbeidsdag, lener deg tilbake i stolen med dine ecco sko halvveis av og skal underholdes av TV, så har du i hvert fall et knallgodt tilbud her. Motorsport er rett og slett ufattelig spennende samtidig som det er avslappende. Kanskje sitter du i stolen og lener deg inn i hver sving, men på den andre siden trenger du ikke sette hjertet helt i halsen slik sjåføren gjør!

Et bredt tilbud

Med i sportspakken fra VIASAT er det nemlig ikke bare fotball og Champions League. Du får i dag Formel 1, NASCAR, Moto GP, V8 Supercars og mye mer. Det er rett og slett en liste som kunne gått videre i evigheter. Velger du i tillegg en aktør som for eksempel GET, så får du også Motorsport kanalen med i din kanalpakke. På denne måten har du motorsport tilgjengelig døgnet rundt! Det betyr lange, late dager nå om høsten. Når været ikke er på din side, så gjelder det å ha god underholdning å ty til etter en lang dag. Ingenting er bedre enn å komme hjem til litt ordentlig action og spenning. Motorsport gir deg den samme følelsen som du fikk som barn, så her er det bare å gjøre seg klar for en heseblesende aften!