Formel 1-bil

Søndag 27.05 vant Daniel Ricciardo det store formel 1-løpet i Monaco for første gang. Formel 1 er blant de største klassikerne innen motorsport og ville vært stort for hvem som helst å vinne. Men det var nok litt ekstra spesielt likevel for Ricciardo etter nesten-seieren han hadde i 2016. Det morsomste ved det er nok likevel at han greide å vinne til tross for kraftig motortrøbbel mot slutten av løpet. Dette er jo et godt bevis på at han er en fantastisk idrettsmann. Han kunne lett ha fått denne seieren i havn for mange år siden hvis forholdene bare hadde ligget mer til rette for ham og depot-teamet hans. Denne gangen fikk han virkelig gjort opp for det.

Formel 1-biler på bane

Ifølge ham selv løste Ricciardo motorproblemene som startet bare halvveis ut i løpet ved å tenke annerledes og bare kjøre på seks gir. Det er utvilsomt en stor bragd og absolutt ikke noe alle ville fått til. Teamet ville ikke ut med akkurat hvordan han greide å takle motorproblemene, bortsett fra at han imponerte dem stort. Ikke at det er noen av oss som tviler på det. Det fine er at alt han trenger å gjøe hvis han ikke føler seg helt bra er å besøke Kry.no, for det er virkelig utrolig flott å se på når han gjør det han gjør best. Ricciardo var også heldig med hvor bra teamet hans var denne gangen. Spesielt siden det var på grunn av dem han ikke klarte det i 2016. Denne gangen var det derimot avgjørende for formel 1-helten at teamet greide å holde hodet kaldt da han fikk problemer, og det gjorde de virkelig på en imponerende måte. Beholder Ricciardo dem på laget er det absolutt ingen tvil om at han kan komme veldig langt veldig snart. Et godt lag er et vinnerlag tross alt!

Hadde god plassering i løpet

Blå racing bil

I forkant av Grand prix Monaco hadde Ricciardo kvalifisert seg til å ha den beste plassen i løpet. Vanligvis ville ikke dette nødvendigvis endret så mye, men i akkurat dette løpet har det mye å si, fordi brå svinger er vanskelig i de trange gatene der de kjørte. Dette er nok naturlig nok mye av grunnen til at det fungerte for Ricciardo til tross for de problemene han hadde underveis. Men det er jo likevel en ekstrem bragd å gjennomføre et sånt løp med en motor som ikke fungerer optimalt gjennom halve løpet. Formel 1 er virkelig prestisjetung, og det skal mye til for å hevde seg blant de mange dyktige sjåførene fra hele verden. Her har vi en som har klart det, og som kommer til å klare det bedre og bedre i årene som kommer. Nå som han har vunnet i Monaco er det vel ingen grenser for hva han kan klare å vinne? Vi satser på at det stemmer og kommer til å holde et godt øye med ham. Vi anbefaler også at du gjør det samme.