Når motorsport er såpass populært som det er, så det kanskje ikke så rart at andre selskap forsøker også å tjene penger på det. Derfor har man fått utallige spill, som alle forsøker å selge den beste opplevelsen av de ulike grenene. Man har Formel 1 spill, rallyspill som WRC, Colin McRae og Dirt. Gran Turismo og Forza er to store bestselgere i spillverdenen. Sågar Moto GP har sitt eget spill, som faktisk også selger svært bra. Det er mange som ønsker å være en slik sjåfør, og det er derfor mange ønsker å spille.

Det er mange gutter og jenter som har spilt WRC mot hverandre i sine rom, mens de har lekt at de er Petter Solberg, eller en annen kjent fører. Og man behøver en viss evne til å klare å spille disse spillene på en bra måte siden det går fort der også, selv om det er et spill. Det er en høy læringskurve, som mange spillere setter pris på.

Grafikken er også viktig her, siden spillerne føler at de er virkelig inne i bilen og kjører gjennom de svenske skoger. Det er bare å prøve selv, det er veldig gøy.